Onze sfeervolle Kerstshowroom is geopend!

Vragen? Bel ons:

+31(0)74259 32 77

 

 

  • Zelf samenstellen mogelijk
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Levering t/m 21 december
  • Uitstekende service
  • Sfeervolle Kerstshowroom
  • Snelle levering
  • Veilig betalen

Luxe Kerstpakketten

UwKerstpakket.nl, onderdeel van PromoShopOnline.nl is ook in 2019 1 van de grotere leveranciers van kerstpakketten, kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken van Nederland. Zo leveren wij ook veel klanten luxe kerstpakketten. Mooie geschenken als basis met heerlijke producten verpakt in een mooie kerstdoos of in een mooie tas of trolley. Wij bieden met onze vele jaren ervaring een mooi, gevarieerd en uitgebreid assortiment.

Luxe kerstpakketten als waardering voor uw relatie

Uw waardering tonen aan uw medewerkers, die het hele jaar voor u gezwoegd hebben. Uw dankbaarheid tonen aan uw relaties voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Of het nu luxe kerstpakketten of goedkope kerstpakketten zijn, met de geschenken van UwKerstpakket.nl geeft u altijd het perfecte kerstgeschenk. Met zoveel keuze geeft u altijd de leukste kerstpakketten weg. Ook de collectie van 2019 met reeds samengestelde kerstpakketten zien er dit weer schitterend uit. En deze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe pakketten. Mooie en bruikbare tassen, luxe en zeer goede kwaliteit badjassen samen met een mooi Rituals pakket. Of een mooie trolley gevuld met heerlijke producten, die niet alleen als luxe kerstpakket wordt ontvangen maar ook nog zeer bruikbaar is. Voor ieder budget of iedere smaak vindt u bij ons de juiste kerstpakketten. Wij bieden u in elk geval inspiratie voor het kiezen van het juiste kerstpakket voor uw doelgroep.

Luxe kerstpakket vol met etenswaren om te delen

Een mooie grote kerstdoos vol met etenswaren? Een traditioneel kerstpakket vol met heerlijke etenswaren valt altijd in goed in de smaak. Hoe gezellig is het om die versnaperingen te kunnen delen met familie en vrienden tijdens de kerstdagen? Samen aan een lange tafel of heerlijk met een wijntje voor de open haard. U kunt daarbij ook kiezen voor een kerstpakket in een bepaalde kleur. Kiest u voor goud? Dan heeft dat een zeer luxe uitstraling. Of u kiest voor een thema? Thema gezond en vitaal of echt helemaal Kerst. Avontuurlijk of Rembrandt. U kunt bijvoorbeeld ook een mooi blijvend geschenk toevoegen. Bekijk ons assortiment en laat ons weten wat wij u mogen betekenen. Bij ons is de klant koning en wij ontzorgen u graag. Vanaf het uitzoeken en samenstellen van de kerstpakketten tot aan het leveren van de pakketten op locatie of huis aan huis.

Groot assortiment

Onze keuze is reuze. Niet alleen in kerstpakketten, maar ook in speciale uitvoeringen. Denkt u daarbij maar eens aan glutenvrije pakketten. En dan ook 100% glutenvrij. Maar ook halal pakketten. Al voor u samengesteld in 2 prijsklassen. Hoeft u niet meer naar om te kijken. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment in wijnen, bieren en champagnes. In allerlei prijsklassen. Van een lekker slobberwijntje tot aan een hele luxe champagne. Apart te bestellen in een mooie cadeau verpakking maar natuurlijk ook in het kerstpakket. Bekijk ons assortiment en laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces.

    Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top