Onze sfeervolle Kerstshowroom is geopend!

Vragen? Bel ons:

+31(0)74259 32 77

 

 

  • Zelf samenstellen mogelijk
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Levering t/m 21 december
  • Uitstekende service
  • Sfeervolle Kerstshowroom
  • Snelle levering
  • Veilig betalen

Transport- & bezorgkosten

Bij een orderwaarde vanaf € 725,00 exclusief B.T.W. (€ 877,25 incl. B.T.W.) is de bezorging franco huis op 1 adres in Nederland. Uitgezonderd de Waddeneilanden, dit is op aanvraag.

Bij een orderwaarde onder € 725,00 exclusief B.T.W. (€ 877,25 incl. B.T.W.) geldt een tarief van € 37,50 excusief B.T.W. (€ 45,38 incl. B.T.W.) op 1 adres in Nederland. Uitgezonderd de Waddeneilanden, dit is op aanvraag.

Bij de zakelijke adressen dient er de mogelijkheid te zijn om pallets te lossen op de begane grond. Wij leveren af tot over de eerste drempel. Indien uw bedrijf of loslocatie is gevestigd in b.v. een bepaalde stadscentra met een toegangs(gemeente-)beleid, dan dient u ruim van te voren de losdagen c.q. lostijden aan te geven per mail, zodat wij hierop kunnen plannen om extra transportkosten te voorkomen, die wij u dan weer in rekening moeten brengen.

Buitenlandse leveringen zijn altijd op aanvraag i.v.m tol- en/of mautkosten die van overheidswegen worden doorbelast.

Huis aan huis leveringen binnen Nederland worden o.a. verzorgd door PostNL en DHL. Voor de levering op individuele (huis aan huis) adressen geldt een tarief van € 6,90 exclusief B.T.W. (€ 8,35 incl. B.T.W.) per pakket, per (privé)adres. Uitgezonderd de Waddeneilanden, dit is op aanvraag.

 

Transport en verzending

De levertijd verschilt per product en is mede afhankelijk van de gewenste bewerking. Wanneer de goederen voor een bepaalde datum of gelegenheid geleverd moeten worden, is het raadzaam telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens voor u kijken of de gestelde deadline haalbaar is.

Onze transporteurs bezorgen uw Kerstpakketten op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Wij kunnen u helaas geen exacte tijd van aflevering opgeven. Alle goederen worden geleverd op de begane grond. De op uw orderbevestiging aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Houdt er wel rekening mee, dat er bijvoorbeeld door weers- en/of verkeersinvloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw Kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren.

Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden, welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meldt u ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.

 

Back to top