Onze sfeervolle Kerstshowroom is geopend!

Vragen? Bel ons:

+31(0)74259 32 77

 

 

  • Zelf samenstellen mogelijk
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Levering t/m 21 december
  • Uitstekende service
  • Sfeervolle Kerstshowroom
  • Snelle levering
  • Veilig betalen

Welkom op uwkerstpakket.nl We make it easy!

Op uwkerstpakket.nl kunt u online Kerstpakketten, Kerst- en eindejaarsgeschenken bestellen.

Over uwkerstpakket.nl

Uw kerstpakket.nl is een onderdeel van PromoShopOnline.nl. Met vestigingen in Hengelo en Emmen. Wij zijn één van de grotere aanbieders van Kerstpakketten, Kerst- en Eindejaarsgeschenken en reclameartikelen. Voor veel toonaangevende organisaties verzorgen en produceren wij al vele jaren naar volle tevredenheid de Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken. We zijn er dan ook trots op, dat we met veel van onze klanten in het MKB-bedrijf, Zorgsector, Overheidsinstellingen en Multinationals een langdurige relatie hebben opgebouwd om hun relaties en medewerk(st)ers te bedanken.

Onze sfeervolle Kerstshowroom in Hengelo bevat meer dan 10.000 verschillende producten, zowel food als non-food. En hebben wij het niet in onze showroom, kunnen we het altijd voor u bestellen. U kunt uw pakketten bij ons in de showroom samenstellen vanaf een minimum aantal van 75 stuks.

Maar om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u natuurlijk ook online bestellen. Bij online-bestellingen uit ons basisassortiment is ieder gewenst aantal mogelijk. U kunt kiezen uit groot assortiment Kerstpakketten. In alle prijsklassen, kleuren, thema’s en smaakjes. In uw eigen omgeving zoekt u in alle rust uw kerstpakket uit. En wij zorgen voor de rest.

Inspiratie, creativiteit, ruim 28 jaar ervaring, excellente service, authenticiteit en kwaliteit zijn hierbij onze uitgangspunten. Wij werken met korte lijnen om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. PromoShopOnline.nl verzorgt alle processen in huis met eigen inpaklijnen en een uitgebreid wagenpark van ca. 30 vrachtwagens (hofleverancier) en koeriersdiensten en staat daardoor garant voor flexibiliteit en kwaliteit.

Wij zijn een full service bedrijf (moederbedrijf al sinds 1933) in alle communicatie-uitingen met een eigen ontwerpstudio. Voor ideeën, visuals en concepten staat een team met specialisten en creatievelingen voor u klaar.

Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van non-food door tijdens bezoeken aan het Verre Oosten kennis, ervaring, inspiratie en nieuwe ideeën op te doen. Maar ook om bestaande contacten te bezoeken en nieuwe zakelijke contacten te leggen voor Kerstartikelen en –ideeën, maar ook voor premiums, gifts etc.

Door de persoonlijke benadering, het hoge servicelevel en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is PromoShopOnline.nl al jaren één van de marktleiders.

Dus wilt u uw relaties en/of medewerk(st)ers bedanken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u inspiratie nodig of hulp bij het samenstellen van de Kerstpakketten? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze sfeervolle Kerstshowroom. De koffie staat altijd voor u klaar.

Kortom uwkerstpakket.nl ontzorgt.   

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze geschenken en pakketten worden samen met onze eigen medewerkers ingepakt door medewerkers van de sociale werkvoorziening uit de regio. Maar ook met medewerkers die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Uwkerstpakket.nl en PromoShopOnline.nl staan midden in de samenleving en willen dan ook mensen die het minder hebben, ondersteunen. Daarom steunen wij elk jaar een initiatief van Stichting Kerstdiner om kwetsbare groepen zoals (eenzame) ouderen, maar ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank een mooie dag te bezorgen.

 

Daarnaast dragen wij Kans voor een Kind een warm hart toe!

Een kans voor ieder kind

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden.

Er zijn veel kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet gemakkelijk hebben. Natuurlijk hebben ook deze kinderen recht op geluk. Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen.

Sinds de oprichting in 2002 is Kans voor een Kind (ANBI erkend) stevig gegroeid. Dat geldt voor het aantal wensvervullingen, fundraise-activiteiten en samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen.

Zie voor meer info www.kansvooreenkind.nl

 

 

 

www.UwKerstpakket.nl

PromoShopOnline.nl BV
Westermaatsweg 7
7556 BW HENGELO
Nederland

Telefoonnummer: +31(0)74259 32 77
E-Mail: kerstpakketnospamplease@nospampleasepromoshoponline.nl

BTW nummer: NL820730221B01

Bank informatie

Rekeninghouder: PrmomoShopOnline.nl BV
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL48RABO0132204177

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31(0)74259 32 77 of stuur ons een email naar kerstpakketnospamplease@nospampleasepromoshoponline.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top